Seceta isi face simtita tot mai mult prezenta si in judetul Neamt, efectele ei fiind tot mai vizibile. Ieri, pompierii ISU au efectuat trei transporturi de apa potabila la manastirea Varatic, dupa ce le-a fost solicitat ajutorul. In total, au fost transportate 21 de tone de apa, in manastire nemaiexistand resurse din cauza secetei. Seceta din acest an se agraveaza pe zi ce trece si in Neamt, culturile agricole fiind calamitate aproape pe jumatate, iar in unele comune sursele de apa sunt aproape de secare.

Din pacate, prognoza meteo nu este deloc incurajatoare, urmatorul interval de timp anuntandu-se la fel de lipsit de precipitatii, problema persistand la nivel national.

Ionut Corfu

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Seceta isi face simtita tot mai mult prezenta si in judetul Neamt, efectele ei fiind tot mai vizibile. Ieri, pompierii ISU au efectuat trei transporturi de apa potabila la manastirea Varatic, dupa ce le-a fost solicitat ajutorul. In total, au fost transportate 21 de tone de apa, in manastire nemaiexistand resurse din https://tvmneamt.ro/seceta-e-tot-mai-grava-manastirea-varatic-a-ramas-fara-apa/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.