Iulian Bulai (USR) a fost ales prin redistribuire (sau din resturi cum bine spunea un poitician din Neamt) deputat de Neamt, la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

In afara de jocuri de glezne, Bulai nu s-a remarcat prin nimic concret pentru alegatorii din Neamt, de cand a ajuns chiar si spre surprinderea lui in Parlamentul Romaniei. El ne-a aratat cum e sa mergi cu bicicleta la serviciu si a ramas in memoria colectiva in toiul scandalului pe OUG 13 cand filma cat era ziulica de lunga cu telefonul mobil pe colegii din Parlament, gest cel putin penibil, daca nu chiar infantil.

Deputatul Bulai nu s-a implicat deloc nici in cazul copiilor nemtencei Camelia Smicala, rapiti de statul finlandez si in niste comentarii pe o retea de socializare arata ca un coleg de al lui de prin alt judet a facut declaratii pe acest subiect, ca si cum le-ar fi facut el.

Mai nou, aflam ca deputatul nemtean prinde fluturi pe la Timis, unde s-a implicat in nu stiu ce cauze, sau ca la un moment dat a dedus prin metode numai de el stiute, ca la toaletele din Parlament se fura hartia igienica, de aici si comparatia cu celebrul detectiv, Sherlock Holmes de la toaleta, asa cum este el numit intr-un editorial din national.ro, intitulat ”Politica de rahat a USR”, in care autorul il fac KO pe deputatul care de multe ori da impresia ca nici el nu stie ce cauta la Bucuresti:

”Un candidat, pentru a prinde un loc de deputat in Parlament are nevoie de cateva zeci de mii de voturi. Odata ajuns aici, deputatul ii reprezinta pe alegatorii lui, se zbate pentru ei sa le fie mai bine, le apara interesele, le rezolva problemele, le mai usureaza viata, ma rog, chestii din astea de propaganda. Daca deputatul e de Neamt, el se poate interesa si de soarta copiilor din Timis, caci caile politicii sunt nebanuite si ocolite si, uneori, mai fac halta si in alt judet.

Nu e de joaca. Domnul deputat a facut o constatare uimitoare, cum n-a vazut Parisu’, Maglavitu’ si  Tunisu’. Toaletele deputatilor nu mai au hartie, ci doar suluri de prosoape taiate pe din doua. Printr-un rationament simplu si bizar, el a ajuns la banuiala – fara concluzie! – ca se fura si din fondurile destinate produselor sanitare, nu numai din stocul de hartie igienica. Cineva umfla facturile si pleaca acasa cu hartia igienica. Dixit. Ati inteles? Nici eu. El a sesizat asta de multa vreme si a urmarit fenomenul. Cum o fi reusit? O fi stat ascuns in toalete deghizat in… in… nu stiu, in ceva? O fi facut panda din coltul strazii? Al judetului?….citeste continuarea AICI!

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.