In urma cu o saptamana, in articolul JOS LABELE DE PE PRESĂ! CUM VREA JĂNEL IOSUB SĂ INTIMIDEZE PE JURNALIȘTII INCOMOZI. PROCESE PE BANDĂ RULANTĂ, CU BANI DE LA LOCATIVSERV, aratam ca asa-zisul ”justitiar” Janel Iosub, fost director Locativserv, a platit un avocat din bani publici, banii Locativserv adica ai pietrenilor, pentru a hartui pe jurnalistii care nu-i cantau in struna.

Astazi, publicatia atacul.ro a publicat si factura potlogariei marca Janel Iosub, unde scrie negru pe alb ca acesta a semnat in numele Locativserv pentru plata a 8.000 de lei unei firme de avocatura, pentru a reprezenta compania din subordinea primariei, intr-un proces cu trei jurnalisti (tvmneamt.ro, atacul.ro si stirineamt.ro) dar si cu primarul Chitic.

Cei de la atacul.ro spun ca-i nesimtire, noi am spune ca e ceva mai mult, insa ne limitam la potlogarie.

Factura este platita de Locativserv pentru ca, vezi Doamne, dezvaluirile jurnalistilor si ale primarului ar fi adus prejudicii companiei, dar de fapt, plangerea contine elemente din care reiese ca ”justitiarul” este cel denigrat, deci Janel Iosub foloseste Locativserv drept paravan pentru a justifica suma platita avocatului, pentru procese in care hartuieste jurnalisti. Mai mult, desi Locativ are un compartiment juridic unde sunt oameni platiti pentru asa ceva, Iosub prefera sa cheltuie bani publici pentru un avocat din afara companiei.

Surse din cadrul companiei au declarat ca ce a iesit la iveala pana acum, este aproape nimic in comparatie cu ce s-a gasit dupa demiterea lui Janel Iosub.

Asta, in timp ce chiriasii erau trimisi la plimbare din lipsa de fonduri cand cereau ca imobilele in care locuiesc sa fie cat de cat intretinute, obligatie care revenea Locativserv.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.