Subprefectul USR de Neamt, Ionut Meraru, îi bate obrazul premierului Cîțu, dupa ce fostul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, Andreea Moldovan, a fost angajata la Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reprosul subprefectului pentru premier este ca acesta a demis-o pe Moldovan odata cu fostul ministru Voiculescu, desi prin preluarea ei de controversata OMS (un ONG acuzat ca se afla sub comanda Chinei si ca a declarat pandemie fara suport real), se dovedeste ca ar fi un bun profesionist. ”Am mai văzut filmul ăsta doar că în rolul principal era Laura Codruța Kövesi. Se pare că noi nu reușim să apreciem adevărații profesioniști însă ei își găsesc aprecierea la nivel mondial”, transmite subprefectul USR Ionut Meraru.

Andreea Moldovan a fost demisa dupa ce presa a dezvaluit ca in calitate de secretar de stat la Sanatate, pregatise un plan prin care se modificau criteriile privind raspandirea Sars Cov2, astfel incat, aproape toata tara ar fi intrat in carantina in luna aprilie. Planul fusese intocmit ilegal, fara sa fie informat premierul si fara sa fie aprobat de CNSU.

Reactia subprefectului Meraru nu este singurul atac al USR-istilor nemteni la adresa lui Cîțu. Dupa scandalul de la Ministerul Sanatatii, deputatul Iulian Bulai, presedintele USR Neamt, îi cerea demisia premierului.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.