Polițiștii din comuna Borlești au prins suspectul principal în cazul incendiului din noaptea de 27-28 din localitatea Tazlău. Acesta este bănuit de mai multe infracțiuni, inclusiv distrugerea prin incediere.

“Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au reținut, ieri, un tânăr de 17 ani, din Tazlău, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere  prin incendiere.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi incendiat  în  noaptea de 27/28.05.2017  o  anexă  a  unei  persoane  din  localitatea  Tazlău,  creând un prejudiciu de circa 1000 de lei. Totodată, în  baza informațiilor obținute si a activităților complexe  desfășurate de către polițiștii Secției  de Politie Rurală Borlești, cercetările au fost extinse față de tânăr în cazul altor 5 infracțiuni de  distrugere prin incendiere săvârșite în luna aprilie și ianuarie anul acesta.
Polițiștii au luat măsura retinerii  pe bază de ordonanță, urmând  ca astăzi persoana  bănuită  de  săvârșirea  infracțiunilor  să fie  prezentată  instanței  de judecată cu propunerea de arestare preventive.”

Sursa: IPJ Neamț

.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.