Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în data de 26 august a.c.

La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 63 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, o persoană de sex masculin i-a smuls lanțul din aur de la gât.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 26 august, în jurul orei 14.00, în timp ce femeia se deplasa pe o stradă din municipiu, o persoană de sex masculin s-a apropiat de aceasta și i-a smuls de la gât lanțul din aur.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată ca fiind un tânăr de 23 ani, din Piatra Neamț.

În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița Năsăud, pentru comiterea altor două infracțiuni, cu mod de operare similar, pe raza municipiului Bistrița.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.