Politistii din Roman au retinut un tanar de 27 de ani, care apoi a fost arestat prin decizia intantei  de judecata. Acesta provocase un scandal monstru in luna octombrie si fusese pus sub control judiciar. Din cate se vede, nu i-a prea placut sa fie liber, asa ca pe 12 noiembrie a mai comis o infractiune, lovind un barbat, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat cu privire la încălcarea obligațiilor impuse prin măsura controlului judiciar în cazul unui tânăr de 27 de ani, din Roman.

Acesta a fost reținut pentru săvârșirea unei noi infracțiuni și arestat preventiv de instanța de judecată, pentru 30 de zile. Tânărul a fost reținut de polițiștii romașcani, fiind bănuit că în seara zilei de 12 noiembrie ar fi lovit un bărbat de 61 de ani, din Roman în timp ce se deplasa pe b-dul Roman Muşat.

Polițiștii au mai luat măsura reținerii tânărului, în data de 10.10.2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi ameninţare, fapte pentru care a fost plasat sub măsura controlului judiciar. După reținerea tânărului, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei mun. Roman au sesizat instanța de judecată cu propunerea de arestare preventivăpentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și încălcarea măsurii controlului judiciar.

În data de 13 noiembrie instanța de judecată și-a însușit propunerea și a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.”

Ionut CORFU (foto-arhiva)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.