De la o zi la alta, vremea devine tot mai caldă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. În Neamţ, nici în următoarele zile, situaţia nu se va schimba.

Până duminică, 24 mai, cerul va fi mai mult senin şi nu va ploua. Pe timp de zi, mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius. Dar şi nopţile vor fi blânde, cu minime ce se vor încadra între 11 şi 13 grade Celsius. Vântul va avea adieri sporadice.

Ieri, în judeţ a fost o vreme caldă şi însorită. La ora 13, la Roman se putea face plajă, la cele 27 de grade Celsius. Zăpuşeală a fost şi la Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ, unde la aceeaşi oră, în termometre erau câte 26 de grade Celsius. Nici pe crestele masivului Ceahlău nu era rece. Acolo, temperatura aerului se ridicase până la 16 grade Celsius, timp ideal pentru drumeţii. În ţară, cele mai mari valori au fost la Râmnicu Vâlcea, unde mercurul din termometre indica 28 de grade Celsius!

Pentru astăzi, meteorologii prevestesc un timp mai cald decât normalul perioadei, cu o maximă în termometre de 26 de grade Celsius. Cerul va fi variabil. Vineri, valul de aer cald se va manifesta şi mai tare. La prânz, temperatura din termometre se va apropia de 29 de grade Celsius! Cerul va fi senin.

În weekend, vremea nu va schimba „macazul”. Conform ANM, în Neamţ va persista frontul de aer cald. Temperaturile diurne ale aerului vor urca până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.