În perioada 02-03.11.2018,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au acţionat  în sistem integrat cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, luptătorii S.A.S. – I.P.J. Neamţ, alături de jandarmi din G.J.M. Bacău şi I.J.J. Neamţ, în oraşul Bicaz cât şi în comunele arondate, în vederea prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional.

Astfel, la data de 2 octombrie a.c., în jurul orelor 23.00, poliţiştii au depistat un autoturism care se deplasa pe DN 12C în localitatea Taşca, condus de un tânăr de 20 de ani, din Gârcina. Acesta era însoţit de un tânăr de 31 de ani, din Taşca şi de alți doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, din Piatra Neamţ. În urma controlului efectuat asupra tânărului de 31 de ani, poliţiştii au identificat peste 5300 de ţigarete care nu aveau timbru fiscal. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, conform Legii nr. 86/2006.

La aceeaşi dată, poliţiştii au depistat în trafic, pe DN 17B Poiana Teiului, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Suceava, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.