Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt anunta ca in curand, si in judetul Neamt se va trata Covid 19 cu ajutorul aparatului pentru recoltarea plasmei. Cozmanciuc a avut in urma cu scurt timp o intalnire cu Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la care a participat si Florin Hozoc, intreprinzatorul nemtean care a donat un astfel de aparat judetului Neamt. ”Astăzi împreună cu domnul Florin Hozoc am avut o întâlnire cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru pentru a discuta despre aparatul pentru recoltarea plasmei, care va putea fi folosit în tratamentul pentru bolnavii de COVID – 19. În curând și la Neamț va funcționa acest aparat.

Au apărut în spațiul public dezinformări că PNL blochează acest proiect. NU este adevărat! Noi, liberalii, nu ne vom opune niciunei persoane, vreunui om de afaceri sau alte entități care vin cu proiecte care aduc beneficii cetățenilor și, în mod special, nemțenilor. Drept dovadă că acționăm în interesul cetățenilor este și întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru.

Totodată, aș dori să îi transmit președintelui Consiliului Județean că în loc să facă zarvă pe Facebook, fără să rezolve nimic, ci doar să creeze scandal, mai bine ar încerca să ia legătura cu factorii decidenți pentru a vedea care sunt soluțiile”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. ce bine ar fi daca ati veni cu rezultate palpabile, gen ordin de punere in functiune, nu cu poze pentru prosti ! Sau asa credeti ca ati mai prostit pe cativa.
    Fapte , nu vorbe, tovarasi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.