Eugen Tomac, presedintele partidului lui Basescu tine lectii de economie si de democratie de la Durau, judetul Neamt, unde astazi (26 octombrie) se desfasoara o sedinta de Comitet Executiv National al PMP, adica PDL cu mere verzi. Si uscate.

Intr-o conferinta de presa sustinuta tot la Durau, la care a participat si viceprimarul de Piatra- Neamt, Bogdan Gavrilescu (presedinte PMP/PDL Neamt), Eugen Tomac a vorbit despre PSD care are ”apetit de a deforma realitatea si a minti cu nerusinare”, despre faptul ca salariile si pensiile nu se vor mari decat prin 2022, sau ca guvernul imprumuta bani indatorand tara. Evident, daca PMP va ajunge la Guvernare, ne vor arata ei (PDL-istii) cum se conduce frumoasa Romanie si cum vor curge râuri- râulețe de lapte si miere pe neasemuitele plaiuri.

Departe de noi gandul sa luam in vreun fel apararea PSD care are pacatele lui, slava Domnului! Numai ca vrem sa le reamintim lui Tomac si PDL-istilor lui ca sub presedintia lui Basescu si sub guvernarea Boc, Romania a cunoscut una dintre cele mai negre perioade din ultimii 30 de ani. Cand Tomac si alti trepadusi de ai lui Basescu se faceau ca nu vad, in Romania se taiau pensii si salarii in timp ce de cealalta parte, mafia PDL (Blaga, Pinalti, Videanu, Udrea, Nelu Iordache si multi altii) furau sute de milioane de euro prin tot felul de combinatii mafiote, bagand Romania intr-o profunda criza economica. Tot cand Tomac si alti PDL-isti îi duceau oala de noapte lui Basescu, sistemul judiciar si de justitie din Romania era subordonat politic si folosit in scopuri mafiote de catre PDL-istii care acum s-au regrupat o parte in PNL si o parte in PMP.

Acum vine o caricatura a lui Basescu sa ne spuna cat de rai sunt PSD-istii mafioti si cum ar trebui facut sa mearga bine lucrurile in Romania. Tupeul PDL-ist se revarsa de la Durau, statiunea ruinata si cu complicitatea guvernarilor din regimul Basescu, unde se ajunge pe drumul care se surpa (DN15) lasat in paragina si de regimul Basescu.

Ca sa nu mai amintim, ca PSD-istii nu erau asa de rai in vara lui 2016 cand PMP facea majoritate cu ei in CL Piatra- Neamt si in CJ Neamt, cu ajutorul lor obtinand postul de viceprimar si postul de vicepresedinte al CJ Neamt.

Eugen Tomac este si cel care a intermediat ruperea aliantei PMP-PSD in CL Piatra- Neamt in 2017 si aranjarea unei majoritati PMP-PNL. El a venit special pentru asta la Piatra- Neamt unde a stat timp de 3 zile si de unde a plecat extrem de multumit, nu numai sufleteste. Astazi, acelasi Tomac ne spune cum e cu mafia PSD. Si noi ar trebui sa-l credem.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. PMP-istii au alianțe cu PSD în 90% din consiliile județene și orășenești din tara. Până în 2018 au avut și la Neamț. La Piatra Neamț Gavrilescu este pus viceprimar cu voturile consilierilor PSD. Nu le e oarecum să se dea mari opozanți ai PSD?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.