Dragos Chitic, primarul municipiului Piatra- Neamt si Florin Fecic, secretarul municipului Piatra- Neamt, au fost audiati astazi (11 ianuarie) la DNA Bacau intr-un dosar penal privind finantarea FC Ceahlaul.

Totodata, la sediul DNA Bacau a fost chemata si o jurista din cadrul Primariei Piatra- Neamt, sustin surse din cadrul anchetei.

Loading...

Florin Fecic a confirmat informatia si a declarat pentru tvmneamt.ro ca cel putin in cazul sau nu a fost o audiere propriu-zis ci a fost chemat pentru a i se prezenta dosarul in care apare si numele sau, urmand sa fie audiat la o data viitoare. Dosarul penal instrumentat de procurorii DNA are ca obiect fapte din intervalul 2010-2013, legate de niste sume de bani care au ajuns de la primarie la FC Ceahlaul: ”Am fost chemat pentru a mi se prezenta un dosar in care urmeaza sa fiu audiat. Este vorba despre contractul de asociere intre primarie si FC Ceahlaul, contract incheiat in 2010. Nu stiu daca a fost chemat si domnul Dragos Chitic sau altcineva, nu am cunostinta asupra acestui aspect. In ce ma priveste, este vorba despre anul 2013 cand am semnat un document prin care 550.000 de lei au fost alocati clubului de fotbal”, a declarat Florin Fecic.

Potrivit surselor noastre, cei trei au fost chemati la ore diferite de catre anchetatori si li s-a pus in vedere ca atunci cand se vor prezenta la audierile a caror data nu a fost stabilita deocamdata, sa fie insotiti de avocati. Nu este exclus ca in acest caz sa se procedeze la retineri.

Primarul Dragos Chitic nu a putut fi contactat pentru a comenta informatia, refuzand sa raspunda apelurilor noastre telefonice.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.