Un barbat a fost arestat preventiv după ce a injunghiat un alt barbat, dupa un scandal la un bar din Dulcesti. Un alt barbat a fost retinut de politisti, dupa ce a l-a batut pe un alt barbat si pe fiul acestuia de 13 ani, tot la un bar, in comuna Vanatori Neamt.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Dulcești a fost agresat.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Dulcești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 54 de ani, din județul Constanța, folosindu-se de obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 50 de ani, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală.

În baza probatoriului administrat, la data de 23 august a.c., față de bărbatul de 54 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 24 august a.c., persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de  acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

La data de 24 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că, soțul și fiul ei au fost agresați.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Vânători-Neamț, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 41 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 39 de ani și a unui minor de 13 ani, ambii din Vânători-Neamț.   

Bărbatul de 39 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală.

În baza probatoriului administrat, la dara de 24 august a.c., față de bărbatul de 41 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.