Fostul subprefect de Neamț, Ionuț Meraru (USR) este de părere că după ce va fi extrădat, Arsene ar trebui să-și ispășească pedeapsa la Spitalul Județean Neamț, unde în campania electorală din 2020, se lăuda că a investit 21 de milioane de euro.

Meraru indică și salonul în care ar trebui încarcerat baronul PSD Neamț, lăsând să se înțeleagă că acolo ar găsi condiții mult mai proaste decât în pușcărie. ”Ar trebui să aibă condițiile din salonul 208 et 2 din Spitalul județean Neamț. Din ce știu, penitenciarele au tot fost renovate și e mică probabilitatea să găsească condiții similare. Oare nu ar fi posibil să-și ispășească pedeapsa la SJU?”, scrie fostul subprefect, într-un comentariu la o postare de pe facebook a jurnalistului Daniel Vinca (vestea.net) în care acesta își întreabă cititorii, în ce condiții ar trebui cazat ”camaradul” PSD-iștilor nemțeni, după ce judecătorii italieni au decis să-l trimită în țară.

Alți comentatori sunt de părere că Arsene ar trebui pus să-și execute pedeapsa la muncă, la podul de la Luțca.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Nu , nu cred, iar aduce Cumătru pachete in fiecare zi, sau nu , cred că îi pare bine că a scăpat de aceasta jigodie care la făcut om ,Arsenie merita tras în țeapă sa ia aminte: Asaftei, Lazar , Chitic, Cuc, și alte jigodie, era sa îl uit pe Carabelea, daca la Agenția unde a lucrat era bine mersi, cred că nu o să scapi mai prejos de Pinalti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.