Un bărbat din comuna Răucești, sat Oglinzi, a murit în incendiul produs noaptea trecută la un gater din comuna Borca. Trupul bărbatului a fost găsit de pompieri carbonizat. În vârstă de 45 de ani, Gheorghe Amariei lucra la gater ca paznic. Cauza incendiului a fost jarul căzut din sobă.

Prin apel la 112, la ora 21:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o construcție a unui operator economic situată în localitatea Soci din comuna Borca.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Borca (o autospecială de stingere), Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere) și SVSU Broșteni.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o clădire P+1 constuită din lemn și acoperită cu tablă (clădire administrativă a unui operator economic de prelucrare a lemnului) cu suprafața de aproximativ 600 mp, existând posibilitatea propagării la alte construcții și utilaje din curte.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, în urma căruia au ars documente, sisteme de calcul, mobilier, piese de schimb pentru utilaje, 5 motofierăstraie, aproximativ 200 l de motorină, 200 l ulei, 100 l benzină și alte bunuri.
Din păcate, în una dintre încăperi a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 45 de ani. Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto: ISU/sursa video: martor)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.