Semiremorca unui camion a luat foc în trafic in aceasta dimineata, in comuna Secuieni din judetul Neamt. Camionul transporta ajutoare pentru Ucraina, de la jucarii, pana la componente pentru utilaje agricole si articole pentru pescuit. Toata marfa a ars. Camionul era inmatriculat in Ucraina si era condus de un șofer ucrainean.

În această dimineață, în jurul orei 10:50, prin apel la 112 , pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autotren ce se deplasa pe E 85 în comuna Secuieni.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere, voluntari de la SVSU Secuieni și lucrători de la SDN cu un utilaj.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără, violent, la remorca unui autotren ce se afla in localitatea Secuienii Noi. Remorca era decuplată de capul tractor.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars remorca autotrenului și marfa depozitată în interiorul acesteia.

Cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric (defecţiuni la instalaţia electrică). Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.