Defectarea unui server, a facut ca ieri, functionarii de la Permise si Inmatriculari din judetul Neamt dar si din alte judete din tara sa nu poata asigura servicii pentru public.

Defectiunea a fost remediata si s-a decis ca sambata, la Permise si Inmatriculari, activitatea sa se desfasoare cu program normal, ca in oricare alta zi lucratoare, informeaza Prefectura Neamt:

Defecțiunea apărută în cursul serii de miercuri, la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediatăÎncepând de vineri se lucrează în regim normal.

Personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul după-amiezei de joi și testate.

Conducerea M.A.I. a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie a.c.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.