Procurorii DIICOT au facut ieri o noua runda de descinderi pe ancheta privind traficantii de tigari provenite din Republica Moldova, dupa ce miercuri au fost mobilizate numeroase forte pentru descinderi in special in zona Targu Neamt. (Vezi AICI detalii despre actiunea de miercuri)

Ieri (26 octombrie) actiunile au continuat si a fost vizat inclusiv postul de politie din Raucesti, de unde potrivit surselor noastre, au fost ridicate mai multe documente, posibil niste plangeri facute in urma cu mai mult timp. Se pare ca cel putin deocamdata, in ancheta nu este vizat niciun politist.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt a refuzat sa dea declaratii legate de descinderea procurorilor DIICOT la postul de politie si nici nu a infirmat nici nu a confirmat informatiile noastre. Chiar daca este vorba despre o perchezitie la un post de politie, deci in curtea IPJ, purtatorul de cuvant a motivat decizia spunand ca nu are voie sa furnizeze informatii despre o ancheta DIICOT.

Pe surse, se pare ca ancheta in acest caz este aproape de un esec sau are rezultate cu mult sub asteptari. Desi au trecut 48 de ore de la primele descinderi, DIICOT nu a emis niciun comunicat de presa. Tinand cont ca ancheta a cuprins actiuni de amploare, ar fi trebuit ca cel tarziu dupa 24 de ore sa fi fost comunicat rezultatul ei. Miercuri, zeci de persoane au fost aduse la audieri, insa de la nivel DIICOT nu s-a comunicat nimic oficial. Revenim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.