Dupa etapa locala a Olimpiadei de geografie s-au calificat la judeteana 124 dintre cei 242 de elevi inscrisi. O singura teza a meritat nota maxima, cea scrisa de elev de clasa a IX-a de la Colegiul National “Calistrat Hogas” Piatra Neamt, pregatit de profesoara Simona Magdalina. Alti 20 liceenii calificati la urmatoarea etapa au obtinut note intre 9 si 10.

Nina Sava – Inspector Scolar ISJ Neamt

“Subiectele de la testarea din 14 februarie 2015 au fost de dificultate medie, abordabile, realizate in maniera subiectelor pentru etapa judeteana si nationala, pentru a permite o selectie  adecvata a participantilor la etapa urmatoare, care se va desfasura la data de 7 martie 2015, in cadrul Liceului Tehnologic „Spiru Haret” Piatra-Neamt. In procesul de evaluare au fost solicitati sa participe un numar de 55 de dascali”

Pentru etapa judeteana s-au calificat 42 elevi de clasa a VIII-a, 14 liceeni de clasa a IX-a, 19 de clasa a X-a, 10 de clasa a XI-a si 39 din an terminal. De remarcat este faptul ca mai mult de jumatate dintre elevii calificati din fiecare categorie au obtinut note peste 8. Dintre elevii de clasa a VIII-a, lucrarea cel mai bine notata a fost a Andreei Georgiana Firtigu (nota 9,8), de la Scoala Gimnaziala Vaduri, indrumata de profesoara Daniela Pupaza. Teza cea mai buna la nivelul clasei a XII-a a fost a Gabrielei Macarei (nota 9,65) de la Colegiul National “Stefan cel Mare” Targu Neamt, indrumata de profesorul Dumitru Puiu. Dintre lucrarile scrise de elevii claselor a X-a, cele mai bune- si notate cu 9,50- au fost ale elevilor Andreea Vasiliu (Colegiul National Calistrat Hogas” Piatra Neamt, prof. indrumator Elisabeta Tofan), Denisa Daniela Dumea (Colegiul National “Roman Voda” Roman, prof. indrumator Sorin Pintea) si Paul Petrea (Liceul Teologic “Sf. Francisc de Assisi” Roman, prof. indrumator Felicia Hopulele).

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.