In judetul Neamt pare sa nu mai existe autoritati de niciun fel. Da la problemele de infrastructura pana la cele sociale, totul este un dezastru. Imaginile filmate astazi (5 mai, ora 11:30) de Gelu Cracana, arata inca o data daca mai era nevoie, ca lucrurile sunt total scapate de sub control, atat timp cat un sofer isi permite sa transporte 25 de oameni cu un microbuz de transport in comun, din care doar unul are bilet, acesta fiind cel care a si filmat.

Pe imagini se vede clar cum la o singura oprire, urca in masina cel putin 7 oameni carora soferul le ia banii insa nu le da bilet sau bon fiscal la schimb. Microbuzul apartine firmei de transport Mega Travel si efectueaza transport de persoane pe ruta Piatra Neamt- Tupilati. Numar de inmatriculare, NT 47 MEG. De-a lungul timpului firma a fost implicata in numeroase scandaluri, cu masini care nu corespund nici pe departe conditiilor decente pentru transport in comun, pana la accidente soldate cu morti. Nimeni, niciodata nu indraznit sa retraga macar o singura licenta de transport a vreunei masini care apartine Mega Travel.

La un calcul sumar, 24 de oameni inmultit cu 5 lei de caciula, rezulta peste 100 de lei doar la dus, iar prin deductie logica, 200 de lei tur-retur, bani care nu sunt inregistrati nicaieri. La un minim de 5 curse tur-retur, rezulta cel putin 1.000 de lei evaziune fiscala intr-o zi. Inmultiti cu 30 de zile si cu vreo 10-20 de masini si vedeti ce sume rezulta.

Ionut CORFU (sursa: Facebook- Gelu Cracana)

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.