”Adresabilitate crescută la centrele de vaccinare din județ”,transmite prefectul George Lazar, dupa ce peste 10.000 de nemteni s-au vaccinat in ultimele 3 zile. ”În ultimele trei zile, peste 10.000 de nemțenii au ales să se vaccineze, aspect de natură să ne bucure, în contextul răspândirii alarmante a noii forme de coronavirus. Este îmbucurător faptul că mesajele pro vaccinare transmise de autoritățile centrale și locale au avut ecou, iar mare parte dintre nemțeni au înțeles, au conștientizat importanța vaccinării, singura modalitate prin care putem stopa efectele negative ale pandemiei.

Dintre persoanele care s-au prezentat la cele 17 centre de vaccinare din județul Neamț, aproape 8.000 se află la prima doză, dar au existat și numeroși nemțeni care au decis să se vaccineze inclusiv cu a treia doză.

Le mulțumesc în mod deosebit medicilor și asistenților, întregului personal medical pentru eforturile depuse în acest week-end.

În continuare, în județul Neamț vor fi deschise suficiente centre de vaccinare, iar dacă adresabilitatea va fi și mai crescută, dispunem de infrastructura necesară pentru a suplimenta aceste centre, obiectivul fiind unul clar, asumat: limitarea efectelor negative ale pandemiei, prin vaccinare”, se arata intr-un comunicat de presa al prefectului George Lazăr.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.