Este a treia zi fără apă în tot orasul Targu Neamt. Apaserv a anuntat că nici în urmatoarele 24 de ore nu va fi apă pentru cei 20.000 de locuitori de care își bate joc. Pentru a nu ostiliza prea tare populatia, Apaserv trimite câte un anunt în fiecare zi, prin care informeza că ”începând cu data de…” se va opri apa pana in ziua următoare, ca si cum până la data respectiva, apa a fost furnizata, si tot asa, zile la rând.

Motivul pentru care compania din subordinea CJ Neamt spune că nu poate furniza apă în Targu Neamt, este că nu se acumuleaza apă în rezervoare. De ce nu se acumuleaza apa de atâtea zile, nu se precizeaza, dar de retinut ar fi că Apaserv își cere scuze. În fiecare zi.

Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apa potabilă a utilizatorilor din Orașul Tg. Neamț, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Tg Neamț, începând de astăzi 11.11.2022, ora 10.30, până la data de 12.11.2022, ora 09.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!”, este anuntul Apaserv.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.