Actualizare- 1 mai: IPJ Neamt transmite ca minorul de 17 ani, dispărut la data de 28 aprilie 2021, a fost găsit de polițiști

La data de 29 aprilie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistat minorul de 17 ani, dispărut la data de 28 aprilie 2021, pe o stradă din Roman.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Acesta a fost încredințat reprezentanților Complexului de Servicii ”Familia Mea”.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Mereuţă Vlăduţ Ionuţ, de 17 ani, dispărut la data de 28 aprilie 2021.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul  Poliției Roman au fost sesizaţi, cu privire la faptul că minorul MEREUŢĂ VLĂDUŢ IONUŢ, în vârstă de 17 ani, din Roman, a părăsit voluntar Centrul de asistenţă socială în care se afla şi nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1.65 metri, greutate –66 de kilograme, părul brunet, tuns scurt, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.