Am vazut moartea cu ochii. Am zis ca pana aici mi-a fost daca targa cade din masina”, spune femeia care a fost transportata cu o ambulanta BGS, pe targa, dar cu usile larg deschise. (Video, mai jos)

Viorica Gradinariu are 60 de ani, este din anexa Valeni din Piatra- Neamt, sufera de mai multe boli si este imobilizata la pat. Sambata, 11 noiembrie a fost preluata de o ambulanta privata BGS pentru a fi transportata la dializa, la Spitalul Judetean Neamt. Modul in care a fost transportata este absolut revoltator si femeia povesteste detalii halucinante: usile ambulantei se leaga cu sarma de fiecare data cand transporta pacienti, soferul este vesnic grabit si nerabdator si sambata asculta muzica la maximum neputand-o auzi pe pacienta care striga ingrozita de pe targa.

Ramintim ca tvmneamt.ro a publicat sambata (11 noiembrie 2017) imagini video suprinse tot sambata, dimineata, cand un sofer a filmat in trafic in Piatra- Neamt o ambulanta privata BGS care transporta un pacient cu usile deschise, pe un traseu de aproximativ 6km.

Sotul femeii spune ca soferul este trimis de la Barlad pentru transporturi de acest gen si ca ajunge foarte obosit dar si irascibil, de multe ori dormind in ambulanta in curtea spitalului.

Eduard Sersea, administrator BGS, a declarat pentru KanalD ca masina din imagini fusese in servis tocmai pentru reparatii la usi, insa nu-si explica de ce are aceeasi problema. El a mai spus ca in cadrul firmei a fost demarata o ancheta care-l vizeaza si pe sofer.

Sefa interimara a DSP Neamt, Anca Brânduşa Movilă a declarat pentru acelasi post de televiziune ca a dispus o ancheta.

Pe surse, dupa aparitia in presa a imaginilor, in curtea spitalului din Piatra Neamt au aparut ca prin minune ambulante BGS noi.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.