Agentia Nationala de Integritate (ANI) loveste din nou in judetul Neamt. Fostul viceprimar de Piatra- Neamt, Aurelia Simionica a fost gasita in stare de incompatibilitate pentru ca pe vremea cand era consilier local si viceprimar, firma la care era administrator sotul ei ar fi avut un contract in valoare de peste 25.000 de lei cu URBAN SA, firma aflata in subordinea CL Piatra Neamt. ”În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016), societatea Lissacom SRL, în cadrul căreia soțul persoanei evaluate deține calitatea de asociat și administrator, a încheiat un Contract de servicii în valoare totală de 25.636,75 lei cu Compania Municipală de Investiții Urban S.A. Conform situației plăților efectuate pe parcursul derulării contractului, valoarea totală a produselor furnizate a fost de 24.850,60 lei.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003.”, se arata intr-un comunicat ANI.
Si Enache Virgil, viceprimarul comunei Doljesti, se afla in stare de incompatibilitate, pentru ca in mandatul 2012-2016 era si viceprimar si administrator de firma. ”În mandatul 2012 – 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar al comunei Doljești, Județul Neamț și calitatea de administrator al S.C. Puy Invest S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, precizeaza ANI.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. A.N.I loveste si v a mai lovi in Neamt. Putintica rabdare. Sarma a fost bagata in ratul porcului care rascolea gradinile in cautarea…functiilor bine platite din banii publici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.