Apaserv ”trosneste” (termen folosit de Arsene cand l-a amenintat pe prefectul Lazar dupa ce acesta a criticat Apaserv) si scolile din 3 comune si aproape toate unitatile de invatamant din Piatra Neamt, dupa ce a anuntat ca va opri apa pentru aproape 2 zile, din cauza unei avarii.

Prin urmare, prefectul George Lazar a anuntat ca la solicitarea Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, a decis sa suspende cursurile pentru zilele de 6 si 7 octombrie in scolile din satul Bistrita (comuna Alexandru cel Bun), in scolile din comunele Gîrcina, Girov si Dochia, dar si in aproape toate unitatile de invatamant din Piatra Neamt, cu exceptia Colegiului Tehnic Gheorghe Cartianu, Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Liceului Teologic Ortodox Sfintii Împarati Constantin si Elena, Scolii Gimnaziale Daniela Cuciuc, Scolii Gimnaziale nr. 2, precum si structurilor arondate acestora.

Motivul suspendarii cursurilor, este ca in lipsa apei, nu se pot asigura conditiile minima de igiena, in contextul pandemiei.

Prefectul George Lazar s-a aratat din nou extrem de indignat de faptul ca Apaserv a ajuns sa opreasca apa mai multe zile consecutiv pentru peste 100.000 de nemteni si i-a transmis lui Ionel Arsene sa caute urgent solutii de eficientizare a companiei unde l-a numit director pe un angajat al ”cumatrului” Ginel Vlasie.

Declaratiile complete ale prefectului George Lazar, in materialul video de mai jos (sursa video: Jurnal FM)

Conferinta de presa Prefectura Neamt!

Publicată de Jurnal FM pe Luni, 5 octombrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.