La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției orașului Bicaz și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Neamț au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Tarcău, bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Cu această ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă ce vizează posibila activitate infracțională, pachete de carne, coarne de cervidă, despre care exista suspiciune că provin din comiterea infracțiunilor la domeniul cinegetic, un dispozitiv optic de ochire și două stații de emisie-recepție.

De asemenea, au fost ridicate cele 2 arme de vânătoare și muniția aferentă, deținute în mod legal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Sau dus la o reclamație cred, dar de fapt adevărați braconieri sunt aia care dețin fondurile de vânătoare, daca s-ar face o razie în or ce zi după ora 20 la fiecare detinator de arme,ar fi o mare surpriza, ar găsi majoritatea vânătorilor plecați la braconaj, dar poliția la ora aia e libera, nu-i așa? Pondere braconajului e in mare măsură și cu arme deținute ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.