Ionel Arsene a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile astazi, dupa ce ieri a fost retinut 24 de ore de procurorii DNA Bacau, pentru un presupus trafic de influenta pentru care ar fi primit o mita de 100.000 de euro.

La scurt timp dupa punerea in libertate, presedintele CJ Neamt a avut o reactie pe pagina sa de facebook. Arsene isi cere iertare de la familie si de la prieteni pentru ca au fost nevoiti sa treca prin asta si anunta ca nu-si va da demisia din functia de presedinte al CJ Neamt asa cum ar fi sperat unii, ci ramane in continuare pentru ca are proiecte de implementat.

Loading...

Declaratie Ionel Arsene:

Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine chiar dacă situația, sunt convins, v-a fost prezentată deformat. Au fost multe speculații, multe interpretări care s-au făcut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum să le demontez, ci voi lăsa justiția să arate adevărul. Am încredere în conduita magistraților, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanță datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur ca sunt demn de toată afecțiunea și încrederea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile!

Sunt absolut conștient de cât de grea este această situație și nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toți că vom merge mai departe, mai fermi și mai hotărați! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea și voi munci în continuare cu același drag pentru Neamț și pentru România!

Celor care sperau că prin această acțiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț le transmit că nu voi renunța la exercitarea mandatului pe care nemțenii mi l-au încredințat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat.

Sunt sigur că voi toți îmi veți fi în continuare alături pentru a ne duce la bun sfârșit toate proiectele promise, deoarece încrederea oamenilor este cea mai de preț resursă pe care o putem avea!

Dumnezeu să ne ajute!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ