In conferinta de presa sustinuta vineri (10 noiembrie) la sediul ALDE Neamt, Ion Asaftei, vicepresedinte CJ Neamt a tinut partea angajatilor institutiei.

El a simtit nevoia sa faca acest lucru in momentul in care a amintit de documentatia pentru AXIAL.

Documentatia se face cu ajutorul salariatilor Consiliului Judetean si aici vreau sa fac niste precizari. S-a incercat de multe ori in anumite interventii, ca sa nu zic altceva, in presa (n.n. referire la articolele critice la adresa conducerii politice a CJ), un fel de demonizare a Consiliului Judetean. Sa nu confundam munca, daca vreti colosala a tuturor oamenilor care lucreaza in aceasta institutie, cu elemente care vizeaza o persoana sau alta, inclusiv a mea. In spatele nostru (n.n. al politicienilor de la conducere) cei care suntem reprezentantii Consiliului Judetean, este o adevarata activitate sustinuta de oameni extrem de profesionisti si de demni, si care-si fac treaba, fapt pentru care le multumesc si le-am multumit intotdeauna”, a declarat Ion Asaftei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Muncă colosală? Hai, dom crâșmar, las-o mai moale …! La ce salarii au, țin cu dinții de pupincurul oficial. Doamna Daniela Scoroceanu îi îngroapă pe toți. Inclusiv pe Arsenică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.