Aurora Balan va candida pentru al cincilea mandat de primar al comunei Gircina.

Contrar unor zvonuri care anuntau ca Aurora Balan actualul primar al comunei Gircina nu va mai candida pentru un nou mandat ba din cauza de probleme penale ba din cauza starii de sanatate, iata ca astazi, a spulberat chiar ea orice zvon:

   ”Sigur ca voi candida pentru inca un mandat. Am auzit si eu zvonurile de care vorbiti. S-a spus chiar ca sunt arestata la domiciliu. Nici vorba de asa ceva. Intr-adevar nu prea pot iesi din casa dar, din cauza unei fracturi de peroneu care a necesitat o operatie, nicidecum din alte cauze. Stiu ca rauvoitorii vor fi dezamagiti. Zvonurile acestea sunt la fel de neadevarate ca si acelea de anul trecut cand s-a spus ca au dat navala mascatii peste primarita de la Gircina, zvonuri pe care le-a luat de bune si presa. Coincidenta face ca sectia de politie sa fie in aceeasi cladire cu Primaria, mascatii au venit la sectie pentru niste hoti de animale si de aici a pornit totul. Este adevarat ca am un proces pe rol care se judeca la Bacau, dar, asta nu ma impiedica sa candidez, pentru ca sunt nevinovata si voi demonstra asta.
    Vreau sa asigur pe toti Gircinenii ca voi fi acelasi primar implicat si-mi voi duce la bun sfarsit proiectele incepute dar si altele noi si vreau sa multumesc pe aceasta cale Consiliului Local Gircina pentru sprijinul acordat pana acum si sper sa fie aceeasi colaborare si pe viitor”, a declarat Aurora Balan primarul comunei Gircina.

Ea are la activ patru mandate consecutive de primar, adica 16 ani de cand conduce primaria Gircina si de fiecare data a castigat alegerile fara prea mari emotii.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.