Doua case au fost cuprinse de flacari astazi dupa-amiaza la Pangarati, judetul Neamt. Focul a plecat de la soba uneia dintre case, extinzandu-se si la a doua locuinta. ”La misiune au participat 1 ofițer și 18 subofițeri, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Piatra Neamț. Incendiul a afectat 2 locuințe. A fost alertat și SVSU Pângărați. Deoarece voluntarii au ajuns primii la locul intervenției, aceștia au evacut persoanele aflate în interior și au scos 2 butelii. Pompierii au mai scos o butelie care prezenta pericol și putea să explodeze.

În urma incendiului a ars acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunuri materiale, obiecte de mobilier, articole vestimentare și documente. La a doua locuință a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp și a fost afectat tavanul, instalația electrică și planșeul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire”, informeaza ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.