Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Piatra Neamt, se arata increzator ca Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament, la votul programat pentru luni, 4 noiembrie. ”Audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul care va fi condus de premierul desemnat Ludovic Orban s-au finalizat, iar colegii mei au demonstrat că sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor.

Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranţă de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament.

Totodată, am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor.

Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămas până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România.

Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic”, a se arata intr-un comunicat de presa al liderului PNL Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.