Apaserv, compania de întrerupere a apei în judetul Neamt, anunta ca o comuna intreaga ramane din nou fara apa, pentru ca… a plouat. Daca in alte comune si orase, Apaserv motiveaza intreruperea apei cu seceta sau consum ridicat, iata ca in comuna Pipirig, se opreste apa de fiecare data cand ploua: ”creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate”, este scuza Apaserv, companie aflata in subordinea lui Ionel Arsene.

Având în vedere creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, astăzi 14.10.2020 înte orele 10,00-20,00”, este anuntul Apaserv, care desi ar trebui sa se ocupe cu furnizarea apei catre abonati, a devenit compania care întrerupe furnizarea apei potabile.

Tot pentru astazi, sunt anuntate interuperi si in Piatra Neamt si Roznov:

– Municipiul Piatra Neamţ – strada Gârcina, între orele 09,30-13,00

– Oraşul Roznov – strada Gării, între orele 09,30-13,00

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai proastă firmă de furnizare. Calitatea serviciilor lasă de dorit, personal cu o nesimțire grosolană și frurnizarea apei la supra-preț. De ce nu face nimeni,nimic. Probabil este firma unui șmecher Psd-ist de la județ. RUȘINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.