Un barbat in varsta de 50 de ani a fost gasit decedat astazi (19 februarie) in apartamentul in care locuia, pe Aleea Tiparului din Piatra- Neamt.

Descoperirea a fost facuta de pompierii de la Descarcerare care au fost chemati in jurul orei 16 catre de vecinii barbatului decedat, dupa ce au simtit un miros greu venit din apartamentul acestuia, situat la etajul 4 al unui bloc.

Loading...

Vecinii spun ca omul a fost vazut ultima data in urma cu doua saptamani cand se presupune ca a si murit. El locuia singur dupa ce divortase, fiind cunoscut ca un mare consumator de bauturi alcoolice. In urma cu doi ani, pompierii au mai intervenit odata la acelasi apartament dupa ce o oala cu mancare uitata pe aragaz a luat foc, proprietarul scapand atunci nevatamat dupa ce pompierii l-au scos din casa pe geam si au reusit sa opreasca la timp extinderea focului la tot blocul.

La fata locului era asteptata sa ajunga o echipa de criminalisti pentru a efectua cercetari si a stabili imprejurarile in care s-a produs decesul.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ