Pompierii au salvat ieri trei oi cazute intr-o fantana lasata descoperita in mod criminal, la Slobozia- Roznov. Pentru o patra oaie nu s-a mai putut face nimic, salvatorii descoperind inca doua cadavre de oi aflate in descompunere, insa la fel de bine in locul animalelor ar fi putut cadea in capcana oameni.

Comunicat ISU Neamt:

”Marţi, 16.05.2017, la ora 09:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în satul Slobozia din oraşul Roznov sunt oi căzute într-o fântână zidită cu piatră, dezafectată, de aproximativ 12 m adâncime.

La locul evenimentului s-au deplasat trei pompieri militari salvatori cu o autospecială de stingere de capacitate medie(FRAP) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din pasiune” la ISU Neamţ.

Echipajul de salvatori a acţionat cu trepiedul şi materialele de alpinism, reuşind scoaterea a trei oi vii şi una moartă, constatând că în fântâna dezafectată se mai aflau două oi într-o stare avansată de descompunere. Intervenţia a durat aproximativ o oră.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.