Un bărbat de 43 de ani a murit și un alt bărbat de 41 de ani a ajuns la spital cu traumatisme cranio cerebrale sâmbătă noaptea (6 mai) după ce au fost hăcuiți de un tânăr de doar 17 ani, într-un imobil din comuna Zănești, județul Neamț.

Între cele 3 persoane ar fi izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool, apoi situația a degenerat, deznodământul fiind o baie de sânge. Tânărul care era cunoscut ca un cal breaz în comună, a decis să tranșeze conflictul punând mâna pe o bărdiță și pe un cuțit. Conform datelor din anchetă, acesta efectiv l-a hăcuit pe bărbatul de 43 de ani, care potrivit localnicilor, îi era unchi (fratele mamei sale). I-a aplicat cel puțin zece lovituri, toate în zona capului. Lovitura fatală i-ar fi aplicat-o cu bărdița, secționându-i coloana vertebrală în zona cervicală, victima decedând pe loc.

Celălalt bărbat a scăpat cu viață în urma loviturilor de cuțit, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Agresorul a fost prins imediat, iar sâmbătă seara era în custodia polițiștilor, fiind apoi reținut. Ieri, 7 mai, acesta a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Neamț, care au dispus arestarea lui preventivă, pentru omor calificat și pentru tentativă de omor în forma violenței în familie. Minuta instanței:

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.