Actualizare stire: Autoritatile nu au acceptat cerintele organizatorilor, iar protestul va avea loc pe Platoul Curtii Domnesti, incepand cu ora 16, pe motiv ca in fata Teatrului Tineretului nu se pot respecta masurile de distantare fizica

Stirea initiala: Un protest anti BARON se va desfasura sambata in Piatra Neamt, incepand cu ora 17, in fata Teatrului Tineretului. Protestatarii îi cer demisia lui Ionel Arsene, considerat unul dintre responsabilii pentru tragedia din noaptea de 14 noiembrie, cand 11 pacienti au murit intr-un incendiu la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt (din subordinea CJ Neamt), in aceeasi zi in care Sectia a fost mutata ilegal, fara aviz DSP, dar cu acordul directorului, numit in functie de Arsene.

Protestul de sambata ar fi fost deja autorizat de primarie si este organizat de Sabina Nistor, o tanara de 19 ani, din Piatra Neamt. Pana astazi (joi, 19 noiembrie), la evenimentul ”Demisia, Ionel Arsene!”, creat pe retelele de socializare, si-au anuntat participarea aproximativ 100 de persoane, alte 300 fiind interesate. ”Săptămâna aceasta mă voi ocupa de acest protest, personal. Voi obține și o autorizație pentru acest eveniment, am nevoie doar de susținerea și prezența voastră. Voi confecționa câteva pancarte cu mesaje. Când sunt mulți, puterea crește, așa că mă bazez pe voi!”, este mesajul tinerei care a initiat protestul.

Afisul protestului:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dragii nostri rezistenti incercati sa va vedeti de treaba sau de lipsa voastra de treeaba si nu turnati gaz pe foc. Cine ridica sabia de sabie va pieri. De ce nu cereti demisia lui Sica Mandolina si a clovnului de la Cotroceni sau nu ati primit ordin de zi pe unitate. Ce spuneti de o contramanifestatie de o mie de oameni impotriva guvernarii criminale PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.