A fost scandal cu țipete și jigniri ieri in Parlament, după ce deputatul PSD de Neamt, Ciprian Șerban, în calitate de președinte de ședintă, i-a tăiat microfonul liderului AUR, George Simion.

Presa nationala relateaza că Șerban ar fi cerut să i se înterupă microfonul liderului AUR, când acesta vorbea despre o lege adoptata ieri, care prevede înființarea unor centre comunitare pentru românii din diaspora.

Modificarea din legea care a primit vot final marți, prevede reducerea numărului de români care pot cere înființarea unor astfel de centre, de la 5000 la 2000, dar și suplimentarea personalului. Opozitia (AUR și USR) considera că modificarea legii este de fapt un pretext pentru PSD-iști de a crea noi sinecuri pentru oameni din partid, care astfel, vor putea ocupa niste functii cu salarii de ministri.

Simion a mai precizat că nu de centre comunitare au nevoie românii plecati din țară, ci de crearea de conditii in România, pentru ca acestia să se poată întoarce acasa, acuzandu-i totodată pe PSD-isti de trădare, pentru că vor să închidă toate minele și termocentralele.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.