Politistii de la Girov, judetul Neamt, aveau chiar sub nasul lor o grenada neexplodata provenita din Al Doilea Razboi Mondial. Descoperirea a fost facuta sambata, chiar de catre un politist in timp ce sapa in curtea Postului de Politie, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Sâmbătă, 17.06.2017, la ora 09:25, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în localitatea Girov au fost decoperite elemente de muniţie neexplodate. La locul intervenției s-au deplasat trei subofițeri cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care au ridicat o grenadă de mână defensivă din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii.

Elementul de muniţie neexplodată a fost descoperit de un agent de poliție în curtea Postului de Poliție Girov în timp ce efectua săpături pentru amenajarea unei împrejmuiri. Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 50 mp şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.