Drept la replică Apaserv, la articolul Apaserv a rămas în timpuri demult apuse- Document agramat, redactat la mașina de scris

Ca drept la replică faţă de declarațiile Prefectului Judeţului Neamţ, domnul George Lazăr, la Conferinţa de presă din data de 05 octombrie 2020, declaraţii preluate de mass media locală prin care acesta declara că ,”O să vă prezint şi forma scriptică, aşa cum Apaserv ne-a trimis spre informare faptul că urmează să oprească apa pentru zilele de 6 şi 7 octombrie  şi o să vedeţi şi o să aveţi o surpriză, că această notă, aşa cum a fost ea remisă către noi, este practic bătută la maşină. Şi o să v-o arăt fizic şi o să v-o punem la dispoziţie şi în format electronic. Zici că acolo lucrurile s-au oprit undeva în timp, dar nu în timpul anului 2020, ci cred că acum 20-30 de ani in urmă, în timpul anilor `89-`90”, pentru corecta informare a publicului, vă comunicăm:

Documentul prezentat de domnul prefect ca fiind remis de Compania Județeană Apa Serv S.A. nu este în formatul real, tehnoredactat cu mijloace electronice, realizat şi transmis în mediul on-line de compania noastră în data de 02.10.2020, respectiv 05.10.2020.

“Forma scriptică” prezentată de reprezentantul Guvernului în teritoriu ca fiind un document autentic, este în fapt un material prelucrat de terţe persoane, cu diverse adnotări şi nu coincide cu formatul în care anunţul a fost transmis pe e-mail către mijloacele de informare în masă şi către  autorităţile publice locale.

Reamintim că, în calitate de operator al serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare din județul Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. are în conformitate cu prevederile legale și ale Contractului de delegare a serviciilor și obligația de a proceda la remedierea avariilor pe rețelele publice de alimentare cu apă.

Compania Judeţeană APA SERV S.A. informează permanent autoritațile publice locale, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, mass media, despre intervențiile programate sau accidentale asupra infrastructurii de alimentare cu apă și de canalizare, lucru care poate fi constatat din analiza mijloacelor de informare în masă.

Întrucât documentul prezentat poartă sigla Apa Serv dar nu are formatul comunicat/transmis pe e-mail de compania noastră, considerăm declarațiile domnului prefect lipsite de profesionalism, tendenţioase, bazate pe informații nedocumentate şi defăimătoare, menite să afecteze negativ imaginea companiei.

Suntem neplăcut surprinşi de constatarea că se dorește inducerea în eroare, în mod voit, a opiniei publice cu privire la activităţile Companiei Judeţene APA SERV SA.

Vă mulțumim! Director General Interimar Bogdan Muşat

tvmneamt.ro

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.