Fosta senatoare PSD, Emilia Arcan, transmite intr-un drept la replica la articolul tvmneamt.ro, ”Baronul Arsene se joacă din nou cu sănătatea nemțenilor. Surse: cine va fi directorul Spitalului Județean Neamț” ca nu va prelua functia de director al Spitalului Judetean Neamt (patronat de Arsene) prin jocuri de culise, lasand sa se inteleaga ca ar putea participa la concursul pe functia respectiva.

Daca referirile la subiectul articolului sunt facute in doar cateva propozitii, cea mai mare parte a reactiei Emiliei Arcan, este despre conditiile proaste din spitalul lui Arsene si afirma ca daca ar depinde de ea, ar depune toate eforturile ca sa schimbe lucrurile.

Iata dreptul la replica al Emiliei Arcan, transmis redactiei tvmneamt.ro:Apariția în spațiul public a informației potrivit căreia, în urma unor jocuri de culise, ar urma să preiau managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț mă surprinde total și nu înțeleg de ce numele meu apare într-un articol scris cu patimă și dispreț la adresa mea.

Dezmint informația respectivă și îmi exprim regretul că nu am fost întrebată referitor la subiectul articolului, având în vedere că am fost tot timpul dispusă la colaborare cu presa, indiferent de tema pe care m-au abordat reprezentanții mass-media.

A fost speculat faptul că în urmă cu câteva zile mi-am exprimat susținerea față de PSD și a fost făcută o conexiune cu trimitere la președintele Consiliului Județean Neamț, instituție în subordinea căreia se află Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, lansându-se ideea că ar urma să preiau conducerea spitalului.

Precizez că vreau să fiu departe de toate scandalurile reale și închipuite care sunt aduse în fața opiniei publice, cu atât mai mult cu cât în această perioadă Spitalul Județean nu trece printr-o perioadă prea bună și orice nouă știre „de senzație“ nu ar fi decât o nouă piedică în aducerea unității la o oarecare stare de normalitate.

Îmi exprim regretul față de suferința enormă prin care au trecut și trec în continuare familiile victimelor incendiului de pe 14 noiembrie, de la Secția ATI, și vă garantez că dacă ar depinde cumva de mine să îndrept lucrurile, aș face-o cu toată forța. Din păcate, pierderea suferită de aparținători nu poate fi reparată.

Acesta este punctul mei de vedere referitor la articolul respectiv și vă adresez rugămintea de a ține cont de el și de a-l aduce la cunoștința cititorilor dumneavoastră

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.