Laurentiu Dulama, fost presedinte PMP Neamt, actual presedinte PMP Piatra-Neamt, vicepresedinte al CJ Neamt si cel mai de nadejde servitor al lui Pinalti pe vremea cand acesta era tatucul ciumei portocalii din Neamt, a atins culmea ipocriziei in politica.

La ce eveniment credeti ca s-a pozat Dulama? Ei bine, la o dezbatere despre ”clientelizarea fondurilor pentru primării, bugetele de tip bazar”. Adica despre cum sa NU ajunga bugetele primariilor pe mana unor hiene politice, ca la bazar, de unde fiecare isi poate alege ce-i pofteste inima. Suntem tare curiosi daca Dulama o fi luat cuvantul la manifestare si o fi spus cum avea el la dispozitie bugetul primariei Piatra- Neamt sau al Parking, asa ca la bazar. Evident ca participantii ar fi avut multe de invatat de la marele om politic, un candidat vesnic la buget, adica la scaunul de primar al orasului Piatra- Neamt. Ne gandim ca si despre cum a confiscat cimitirele din Piatra- Neamt pe firma sotiei ar fi avut tare multe de spus.

Loading...

Un alt subiect al manifestarii a fost ”clientelizarea in companiile publice”. Exact ce spuneam mai sus, subiect fix pe terenul lui Dulama, venit ca mingea la fileu, cum e in tenis. Suntem siguri ca ar fi putut impartasi din vasta lui experienta cat a condus Parking, adica o companie publica. Sau dosarul de la ANI pe fapte de pe vremea cand era director acolo o fi doar o razbunare politica, nu? Si presupunem ca angajarile si contractele pe baza de pile la partid (PDL) nu inseamna ”clientelizare”, nu? Ca sa va lamuriti ceva mai bine asupra experientei lui Dulama in administratia publica, accesati acest link- Director la Parking, sotia psiholog la cimitire, salarii mari, contracte multe pe bani publici… Intr-un cuvant, VIATA, frate!

Deci cat de tare e Dulama, unul dintre exponentii de seama ai PDL, sa participe la astfel de dezbateri, pe subiecte in care el e expert la capitolul ASA NU.

Informatiile de mai sus au fost postate pe o pagina de facebook a PMP si alaturi de Dulama este Eugen Tomac, unul dintre liderii PMP la nivel national. Oare Tomac o fi stiind cu cine a dezbatut subiectele de la Raportul Anual Expert Forum sau l-a dus acolo pe Dulama la un fel de reeducare? Postarea este facuta de o membra PMP Neamt care se erijeaza intr-un fel de comunicator PMP.

(Nota: EFOR (n.n. Expert Forum) este unul dintre actorii principali care activează în zona reformei justiției și statului de drept. De asemenea, implementăm proiecte anticorupție în România și în regiune, lucrăm în domeniu integrității publice, a cheltuirii banului public, inclusiv achiziții publice și colaborăm cu instituții din justiție și sectorul bunei guvernări pentru a consolida mecanismele statului de drept- sursa: expertforum.ro)

Iata textul postarii:

”Deputatul PMP, Eugen Tomac împreună cu Vicepreşedintele Consiliului Județean Neamț din partea PMP şi Preşedinte PMP Piatra-Neamț, Dulama Laurentiu – Amedeo, la Raportul Anual Expert Forum. Principalele subiecte dezbătute au fost
Guvernarea de tip bazar;
Clientelizarea fondurilor pentru primării, bugetele de tip bazar;
Clientelizarea în companiile publice; Riscuri de politizare în guvernanța economică.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ