”Rea voinţă şi indolenţă liberală față de salvarea nemțenilor!”, spune senatoarea PSD de Neamt Emilia Arcan, referitor la circul cu aparatul pentru recoltare de plasma, refuzat de directoarea Centrului de Transfuzii Piatra Neamt, care intarzie sa fie pus in functiune, desi aceasta este singurul tratament disponibil in lume pentru vindecarea cazurilor grave de infectare cu coronavirus. ”În plină pandemie, când în toate țările lumii se caută soluții pentru salvarea oamenilor infectați cu SARSCoV-2, în Neamț se stă cu aparatura salvatoare pe masă, cu sigiliu pe ea, pentru că reprezentanții partidului aflat acum la guvernare vor să pună piedici celor care au contribuit pentru obținerea ei.

Iată cum munca președintelui Consiliului Județean și al PSD Neamț, Ionel Arsene, și gestul exemplar al nemțeanului Florin Hozoc, care a donat aparatul, sunt ignorate de către PNL!

Aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente stă de mai bine de o săptămână în cutie, la Piatra Neamț. Este aparatură de ultimă clasă, care se mai găsește în câteva locuri din țară și în cele mai dezvoltate țări ale lumii.

La Neamț, cei responsabili de punerea lui în funcțiune caută fel de fel de motive pentru a întârzia utilizarea lui! Nefericirea este că fiecare zi care trece înseamnă vieți pierdute, suferință inutilă și oameni deznădăjduiți!

Sunt îngrijorată de felul în care cel mai important lucru de pe pământ – sănătatea oamenilor – este tratat atât de superficial de către cei care ar trebui să caute până în pânzele albe soluții pentru binele semenilor!

Regret nespus că oameni maturi, politicieni care în alte vremuri, când erau PDL-iști au închis spitale, acum dau din nou dovadă de inconștiență și de nepăsare!

Sper ca viața nemțenilor să conteze la un moment dat și pentru ei și asta să se întâmple cât mai repede!”, spune Emilia Arcan.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Dar ciuma roșie cu parașutele ei din Parlament &alte institutii,de ce nu au rezolvat nimic???? Sub oblăduirea voastră,SJN &instituțiile conexe au nesocotit permanent viața nemțenilor,rușine să vă fie,la închisoare cu voi,lepre penale !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.