O femeie de 103 ani din comuna Piatra Șoimului, a fost salvată de vecini din flăcările care i-au cuprins gospodăria în această dimineață. ”La ora 04:53 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Poieni din comuna Piatra Șoimului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Piatra Șoimului și SAJ Piatra-Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție, cetățenii au evacuat o femeie din interiorul locuinței cuprinsă de flăcări. Femeia în vârstă de 103 ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra-Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) și la un adăpost pentru animale alipit de locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars cele două anexe gospodărești.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.