La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani, din Săbăoani,  cu privire la faptul că, la data de 20 iulie, soția sa Matieş Angela de 64 ani, din Săbăoani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m,  greutate –80 de kilograme, păr castaniu, tuns scurt, faţă rotundă, frunte mijlocie, ochi căprui, dantură incompletă în partea din față.

Femeia prezintă următoarele semne particulare: proteză oculară la ochiul stâng  şi o cicatrice în zona abdominală ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip trening de culoare albastru, tricou cu mânecă scurtă de culoare alb, fiind încălțată cu teniși.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săbăoani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.