Un barbat de 55 de ani din Piatra Șoimului, a murit subit ieri după-amiază la Roznov, în timp ce se afla ca pasager, într-o mașină. ”La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, au fost sesizați, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 55 de ani, din Piatra Șoimului, ce se afla în calitate de pasager într-un autoturism, ar fi început să se simtă rău, în timpul deplasării cu autoturismul.

Echipajul medical deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.