Voluntarii Asociatiei Piatra Neamt te iubesc au marcat “Ora Pamantului” , pe platoul Curtii Domnesti din Piatra- Neamt.

COPERTA2

Pentru acelasi eveniment au fost prezenti si membrii Asociatiei Sens Civic, dar, si primarul Dragos Chitic, deputatul Liviu Harbuz si consilierul judetean Dan Vasile Constantin.

Cei de la Piatra Neamt te iubesc au impartit  ochelari cu rame fluorescente in forma de inima si bastonase de asemenea fluorescente, ca simbol al faptului ca pot exista si alte modalitati de producere a luminii, decat sa folosim becuri care consuma energie electrica, produsa cu ajutorul resurselor planetei”, dupa cum a declarat Mihaela Târşu Pântea- director executiv al Asociatiei.

DSC_0012

Mișcarea Earth Hour a fost inițiată în anul 2007 de World Wide Fund for Nature (Fondul mondial pentru natură), care derulează proiecte pentru conservarea naturii. Înființată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizații internaționale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de țări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător și să construiască un viitor în care oamenii vor trăi în armonie cu natura. Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2007, la Sydney, în Australia, înregistrându-se participarea a 2,2 milioane de oameni.(sursa RTV)

Ionut CORFU

foto: Flavius CORFU

DSC_0064 DSC_0063 DSC_0051 DSC_0041 DSC_0037 DSC_0033 DSC_0030 DSC_0026 DSC_0023 DSC_0006 COPERTA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mă apucă râsul….in 2007 când am facut oferte primarilor din comunelor cu lampi stradale cu leduri , am fost refuzat ..cum să piardă Pinalti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.