„Lupul“ pus „paznic la oi“ a fost trimis la închisoare, cu mandat. Este vorba despre un bărbat care a sustras arbori chiar din pădurea pe care era tocmit să o păzească.

În după-amiaza de 8 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Roman l-au depistat la adresa de domiciliu pe Marian C., de 47 de ani, din Horia care poseda un mandat de executare a închisorii emis de către Judecătoria  Roman. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt de arbori, fals intelectual în forma continuata și uz de fals privind un înscris oficial în forma continuată.

„În fapt, în data 06.07.2013, inculpatul a sustras din pădurea pe care o avea în pază un număr de 26 de arbori din specia salcâm, cauzând un prejudiciu de 487,90 lei. Pentru a justifica aceste fapte inculpatul a întocmit ilegal la data de 08.07.2013 două procese verbale de contravenții unor persoane iar la data de  15.07.2013 a întocmit în fals un aviz de însoțire a mărfii“, a declarat Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IJP Neamț.

În baza mandatului, persoana a fost preluată, escortată și depusă spre a fi încarcerată la Penitenciarul Bacău.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.