In urma cu o ora, tvmneamt.ro publica un articol cu starea drumurilor din Piatra- Neamt, asa cum era ea la ora 9:00, adica sub orice critica. Vezi ”Ninge in Piatra- Neamt. Cine se astepta la asta?

Acum cateva minute, primim un comunicat de presa de la Primarie, in care se anunta ca nu sunt probleme in oras si ca toata noaptea s-a muncit si ca Dragos Chitic supravegheaza totul personal,etc., basca faptul ca s-a constiuit si un comandament de iarna, de parca ar fi vreun potop sau ceva. Comunicatul este insotit si de doua poze, una cu Dragos Chitic ”foarte preocupat” de un utilaj si una luata de pe net probabil, cu niste utilaje de deszapezire pe care Piatra- Neamt nu le-a vazut niciodata.

 

Nu stim in ce oras s-a dat toata noaptea cu material antiderapant si s-a indepartat zapada, dar in Piatra- Neamt sigur, NU, asa ca ii recomandam primarului sa mai citeasca presa din cand in cand, ca sa nu mai apara comunicate din astea in care se face singur de ras.

Comunicat Primaria Piatra- Neamt, primit la redactie la ora 10:06:

În această noapte, odată cu prima ninsoare, utilajele au intervenit pentru împrăștierea de material antiderapant și îndepărtarea zăpezii.

 Dimineața pe străzile municipiului Piatra-Neamț traficul s-a desfășurat în condiții normale.

Dragoș Chitic :,, Suntem pregătiți pentru deszăpezire. Avem utilajele pregătite și echipate de iarnă. Sunt stocuri suficiente de material antiderapant, echipele sunt pregătite sa intervină 24 din 24 de ore. La Primăria Piatra- Neamț este constituit, pentru situații deosebite,  un comandament local de iarna.

Pentru a veni in sprijinul  cetățenilor și pentru a fi eficienți am activat dispeceratul non-stop la sediul societății Publiserv, care poate fi apelat la numerele de telefon : 0748 213100,  0756 163814. Asigur cetățenii că pe toată perioada iernii voi supraveghea permanent lucrările de deszăpezire ; toată lumea trebuie să își facă treaba cu responsabilitate!”

 Ionut CORFU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviciul Comunicare și Management Integrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.