O gospodarie din Dumbrava Rosie a fost serios afectata de un incendiu produs astazi, in jurul orei 13. Pe langa pagubele materiale insemnate, mai multe animale domestice au ars de vii, iar pompierii au reusit sa evacueze la timp 10 butelii cu gaz, evitandu-se astfel o explozie ce ar  fi putu avea urmari mult mai grave. ”Prin apel la 112, în jurul orei 13:03, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava Roșie.  La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unor anexe gospodăreşti,  propandu-se la locuință.  Misiuea pompierilor a fost una dificilă,  deoarece în curtea locuinței,  în apropierea flăcărilor se afla un rastel cu 10 butelii. Pompierii au evacuat buteliile, evitându-se  pericolul exploziei acestora.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limita găsită,  reușind să protejeze locuința, la care incendiul se propagase la nivelul acoperișului. În urma incendiului au ars trei anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile materiale aflate în interiorul acestor anexe și 50 mp din acoperișul casei.  Din păcate trei iepuri și o pasăre au fost găsite decedate.

Un băiețel de 10 ani a suferit atac de panică. Acesta a fost asistat de echipajul de paramedici la locul evenimentului, nefiind necesar transportul la spital. Scurtcircuitul electric a fost stabilită ca fiind cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

 

I.C. (sursa video si foto: martor)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.